Sentida 3 Hoivasänky

SENTIDA 03 MOOTTOROITU HOIVAVUODE

Erittäin toimiva vain 2 vuotta vanha pyörillä liikuteltava moottoroitu, väriltään vaahtera Sentida 03 hoivavuode, jonka mitat ovat 215 x 106 cm ja makuutilan mitat 90 x 210 cm. Vuoteen korkeussäätö mahdollistaa ergonomisen työskentelykorkeuden hoitajalle. Sängyn molemmissa laidoissa ovat jaetut sivulaidat, joita voi yksitellen tai kaikkia yhtä aikaa säätää neljään eri korkeuteen. Sivulaidat helpottavat liikkumista sekä ylösnousua ja putoamisriski pienenee. Sänkyä on helppo liikuttaa ala-asennossa. Pyörät ovat turvalliset lukittavat.

Mukaan kuuluu ergonominen kaukosäädin, jossa on selkeät painikkeet. Säädin on hygieeninen ja helposti puhdistettava. Sen avulla henkilö itse tai avustaja voi nostaa ja laskea sänkyä sekä selkänojaa tai jalkopäätä ja näin löytää terveelliset ja mukavat istuma- ja makuuasennot. Toiminnot ovat rajattavissa käyttäjän tai hoitajan tarpeiden mukaan. Kaukosäätimen pidike kuuluu mukaan ja sen voi kiinnittää ylempään sivulaitaan. Käyttöohje on mukana.

Mukana on erikoismittainen (86 x 210 cm) joustinpatja ja tarvittaessa sijauspatja. Sängyssä on irrotettava lamppu sekä virtsapullo telineineen.

Sänkyyn voi hankkia lisävarusteina kohottautumistelineen, tippapullon telineen.

Sängyn hinta uutena n.6000€