Sähköpyörätuoli GC-30

GC-30 on ultrakevyt kokoontaitettava sähköpyörätuoli.

GC-30 on uuden sukupolven ultrakevyt kokoontaitettava sähköpyörätuoli. Kevyt mutta kestävä rakenne, helppokäyttöinen toiminta, pitkäikäiset ja täysin huoltovapaat komponentit, tehokkaat sähkömoottorit sekä edullinen hinta tekevät tästä sähköpyörätuolista todella hintansa arvoisen apuvälineen helpottamaan liikuntarajoitteisen elämää.

GC-30 sopii sekä sisä -että ulkokäyttöön.

Sopii moneen käyttötarpeeseen

Ominaisuuksiensa ansiosta GC-sähköpyörätuoli on ihanteellinen mm. liikkuvalle ihmiselle, jonka tarvitsee kuljettaa pyörätuolia usein mukanaan esim. autolla. Pyörätuoli mahtuu kokoontaitettuna helposti vaikkapa tavallisen henkilöauton takapenkille tai peräkonttiin. Huippukevyen rakenteen ansiosta pyörätuolin jaksaa nostaa auton kyytiin vaikka yksin. Enää ei siis tarvita erillistä hissiä ja erikoisvalmisteista autoa nostamaan pyörätuolia auton kyytiin.

GC-sähköpyörätuoli on myös ihanteellinen mm. hoitolaitoksissa, vanhainkodeissa tai kotona, sillä se on helppokäyttöinen ja liikkuu ketterästi ahtaissakin sisätiloissa.

Tärkeimmät ominaisuudet

Huippukevyt. Kokonaispaino akun kanssa vain ~25Kg. Keveys helpottaa pyörätuolin siirtelyä, käsiteltävyyttä ja työntämistä.

Kokoontaitettavuus. Sähköpyörätuoli voidaan taittaa pieneen tilaan täysin ilman työkaluja kirjaimellisesti sekunnissa.

Kevyet napamoottorit. Kaksi tehokasta (2x250w, 24V) ja kevyttä napamoottoria takaavat hyvän väännön sekä ketterän toiminnan. Pyörätuoleilla voidaan tehdä täysympyrä täysin paikoillaan, joten ne sopivat oivallisesti myös ahtaisiin sisätiloihin. Pienien umpikumirenkaiden ansiosta pyörätuolissa on hyvä vääntö ja renkaat kestävät läpi koko pyörätuolin elinkaaren eivätkä ne voi puhjeta.

Helppokäyttöisyys. Pyörätuolit on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaisiksi ja helppokäyttöisiksi. Käyttöönotto ja käyttäminen, sekä 100% huoltovapaa rakenne tekevät käyttämisestä ja ylläpidosta helppoa, edullista ja vaivatonta.

Pitkäikäinen ja kevyt litiumakku helpottaa pyörätuolin siirtelyä ja alentaa käyttökustannuksia, sillä LiFePO4-akun elinikä on pitkä ja se on myös erittäin kevyt (~3Kg). Tarvittaessa akku on helppo irroittaa pyörätuolista.

Yksin tai yhdessä. Pyörätuolilla voidaan ajaa yksin sähkön voimalla, tai sitä voidaan myös työntää takaapäin joko sähkön avulla tai ilman. Helppokäyttöinen ohjaussauva asennetaan pyörätuolin käsinojaan tuolissa istuvalle. Lisävarusteena on myös saatavilla erillinen kiinnike, jolla ohjaussauva saadaan työntäjän käyttöön, jolloin työntäminen on vaivatonta.

Hinta ja kustannukset. Suhteellisen yksinkertaisen rakenteen ja oman maahantuontimme ansiosta tämä on yksi markkinoiden paras ja samalla edullisin sähköpyörätuoli. Pitkäikäisten ja huoltovapaiden komponenttien ansiosta käyttökustannukset ovat olemattoma pienet.

Pitkäikäisyys. LiFePO4-litiumakku on yksi markkinoiden pitkäikäisimmistä akuista. Suoravetoiset napamoottorit voivat kestää jopa vuosikymmeniä ilman minkäänlaista huoltoa. Erikoisalumiinista valmistettu runko on kevyt mutta samalla hyvin kestävä, eikä se ruostu koskaan.